Förkylning på gång

Nu har jag kännt mig ganska hängig i ett par dagar. Det känns som om det är en förkylning på gång, men den verkar inte bryta ut helt. Jag hoppas att det stannar vid det. Nu har det varit över en månad med ganska hård träning och jag börjar komma i form igen. Det skulle va rikitgt tråkigt om jag skulle behöva göra ett uppehåll med träningen nu.

Jag satt även och funderade lite på det här med bloggandet. Jag har tänkt skriva mer om träning och lite annat vardagligt här. Men jag har oftast struntat i det eftersom bloggen är väldigt målinriktad. Detta leder till att så här års skrivs det inte mycket alls då det inte är säsong för flugfiske. En tanke var att starta en annan blogg och där skriva om träning och annat vardagligt trams. Men då tror jag att en här bloggen skulle bli ännu mera åsidosatt. Lösningen är därför enkel. Jag kommer från och med nu skriva om allt möjligt. Jag kommer definitivt inte sluta skriva om fiske eftersom det är min passion här i livet.

Dagens träning vart ett pass med triceps/mage. Jag trodde att det skulle gå tyngre än vad det gjorde. Jag kanske inte är sjuk när allt kommer omkring. Jag tänkte passa på att tipsa om en grymt bra magövning. Enkel att göra men tar fruktansvärt bra. För att göra det hela så pedagogiskt som möjligt kommer en film på övningen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0