Årets första fiske

Idag var det dags för årets första fisketur. Egentligen hade vi väl bara tänkt att ta en tur för att kolla hur långt isarna kommit. Det börajde lite så där med att vägen var avstängd. Efter lite överväganden och resonerande kom vi fram till att köra till ett annat ställe för att därifrån gå genom skogen. Det vart en hygglig prommenad innan vi från en höjd ser en helt istäkt tjärn. Ja nästan i alla fall. När jag gått så här långt ska jag i varje fall ända fram. När jag kommer lite närmare ser jag att det är en liten hölja med öppet vatten. Nu kan vi inte låta bli att fiska av de 25 kvadratmetrarna öppet vatten.

Det kändes ruskigt skönt att få höra linan vina genom luften igen. Efter några kast får det första och enda livstecknet. En fisk gör ett försiktigt drag i min fluga för att sedan simma tillbaka under isen. Nästa helg blir det till att göra ett nytt försök, då kommer det garanterat vara mer öppet vatten.
Riktigt bra bröstpass

Ligga hemma och ha tråkigt så här på långfredagen? Skulle inte tro det. Nej det vart ett pass på gymet även idag. Bröst och triceps fick bli ett sk bonuspass att avsluta träningsveckan med. Hade bra tryck i musklerna idag. Vi körde pyramidupplägg i bänken men utan att gå upp på maxlyft. För min del stannande jag på 90 kg och fick till 3 bra set. 5-4-5 är jag rätt nöjd med. Sen var det bara att jobba sig neråt igen med 10-kgs intervaller till 60 kg.

Efter den omgången var jag helt slut i bröstet så nästa övning var ren och skär smärta. No Pain No Game! Nu ska jag fira detta med lite öl, vin och hemgjord pizza. Kommer sitta fint skulle jag tro. Det vart en kort film från gymet även idag. Sista setet med kabel-flys, ser inte så jobbigt ut, men jag kan garantera att det kändes.

Glad Påsk på er fiskebröder!


RSS 2.0