Jobb hela helgen

Jobb jobb jobb... ja den här helgen blir det inte mycket annat än jobb, natt dessutom inte så där jättekul. Ingen öring vart det igår heller men en kanondag ute i alla fall. En eftermiddag med flugspöt här var inte helt fel även om det inte blev nån fisk. Nu får jag nöja mig med att kolla Jakt & Fiske på Tv4+ Inte helt fel det heller. Tyvärr verkar det bli kallt igen till veckan när man är ledig. Det får väl bli att kolla på fiskefilmer då istället.

image5En fet öring

En fet öring till helgen... Nu är fiskesuget enormt. Funderar stenhårt på att prova lyckan återigen i helgen. Tyvärr är stället inte det bästa, men en och annan öring vet jag simmar i det vattnet. Tyvärr är det inte bara flugfiskare som är intresserade av strömmande vatten. En hel klubb med kajakpaddlande huliganer har lagt beslag på det fina fiskevattnet som är det enda som är öppet i närheten så här års. Kajakpaddlarna lyser visserligen med sin frånvaro nu när det är svinkallt i vattnet, men alla jäkla vajrar (ja jag vet stavning) de spännt upp kors och tvärs sitter lika fullt på plats. Dessa otyg kan driva en flugfiskare till vansinne och fattigdom med tanke på alla flugor som fastnar i skiten.

Nä nu får tiden rulla på lite så vi får lite varmt och skönt och det riktiga fisket kan börja på allvar. Vecka 27 - Härjedalen... det kommer bli nice det. Men tillsvidare får man trotsa de hinder som finns och fiska ändå. Och förresten bror är det inte dags att du kommer till Falun snart  och handlar det du behöver inför sommarens fiske?

Nytt rekord

Årets första öl på en uteservering den 27:e mars måste vara ett nytt rekord. Efter dag med en massa strul på jobbet satt det riktigt fint med en öl. Men både Toob och jag fick mersmak och drog vidare. Det vart en helkväll och i stort sett alla krogar i Falun fick ett besök. Det var dock inget vilt uteliv igår men det var kul ändå. Idag har man dock fått lida för gårdagen... En promenad till jobbet och ett par koppar kaffe gjorde susen och jag piggnade till igen.


Slut på ledigheten

Jaha då var ledigheten över då... imorrn är det dags att börja jobba igen. Skönt att slappa lite framför tv så här en söndag. Gårdagens poker vart ju lyckad, tydligen är det "fullast vinner" som gäller. No offense P-A det var kul och grattis till potten. Själv är jag nöjd över att inte vara bakis idag... folköl is the shit. Gårdagens tur till Ikea var oxå trevlig men jag förbannar mig själv för att jag inte kollade 2 gånger vad jag plockar med mig till kassan. Här har man hittat den perfekta tv-bänken som passar in med det övriga möblemanget. Men naturligtvis får jag fel färg på den. Jaha det är bara åka tillbaka till Ikea... gör om gör rätt. Nya tv´n gör sig i alla fall riktigt snygg i mitt vardagsrum... är nöjd som fan.

Jaha till sist... grattis som fan bror på 25 årsdagen. Hoppas att du haft en bra dag. Vi hörs... snart börjar ju fiskesässongen och då jävlar.

Soft fredag

Idag har det vart en soft fredag. Lite övertid på jobbet dock men det styrde upp sig på eftermiddaggen i alla fall. Lite träning och en bio var inte helt fel. Beck - Den svaga länken var helt ok... en av dom bättre tycker jag faktist. Imorrn blir det Ikea för att inhandla ett nytt tv-rack och en ny flatscreen. Det var längesen jag hade en skönt avslappnad fredag, man jobbar ju för det mesta på helgerna tyvärr.

Tror det kommer bli king med poker och öl med polarna imorrn kväll. Jag ska håva in cashen igen grabbar :)

Vår i Falun

Grymt väder idag. Har spenderat nårgra timmar på att bara vandra runt i Falun. Snart är det helg och då ska det bara flaneras. En brunch på kopparhatten med polarna kanske nu när man äntligen är ledig en helg, sen blir det poker med lite öl på lördag kväll.

Undra om det inte är dags för att sätta på sommardäcken också... men gör man det kommer det väl en meter snö igen.

Tatuering

Nu är tiden äntligen beställd. Nu ska det bli av, har väntat länge nog på en tattoo nu. Jag hittade av en slump mitt möster som ska pryda min kropp resten av mitt liv. Hoppas det blir bra bara och inte gör allt för jävla ont.

Snö igen

Ahhh typiskt... när jag tittar ut genom fönstret ser jag att våren är som bortblåst, eller snarare översnöad. Bakslagen är alltid lika tråkiga. Man vänjer sig fort vid lite sol och värme. Nu är det i och flr sig bara mars ännu så det borde ju inte vara vår än. Eftersom man gick på krogen igår så måste man gå till jobbet idag, i snöslask...

W880 is the shit


image4

Nu är den äntligen här. En uppföljare från Sonyericsson. Några snabbfakta:

Band
GSM 900/1800/1900, UMTS 2100
Mått
46,5x102x9,5 mm
Vikt
72 g
Skärm
262 144 färgers TFT, 240x320 pixel
Taltid
6,5h
Passningstid
425h
Kamera
2 megapixel
Minne
1GB Memory Stick M2 ingår
Övrigt
Blåtand

Den här luren vill man bara ha. Det blir till att byta den kära W810i mot denna skönhet. Man hade kanske kunnat önska att man uppgraderat kameran lite mer, men men det är ju en musikmobil så va fan jag köper det.

Ett säkert vårtecken

image2

Ett säkert vårtecken är helgens flugfiskemässa. En mässa som jag naturligtvis inte har möjlighet att besöka.
Skulle ju ha varit intressant att åka och se alla nya prylar som man bara måste ha inför sässongens fiske. Ett
plus är i alla fall alla pengar jag sparar på att inte åka. Av erfarenhet vet jag att ett besök på mässan kan kosta
en hel del pengar.  Jaja man får väl nöja sig med att botanisera i butikerna hemmavid. Nu är det bara att vänta
på den 1:a maj.

www.flyfishingfair.com

Sverige i Afghanistan

Nu har det andra programmet om Sveriges inblandning i Afghnaistan sänts i TV4. Det handlar alltså om kalla fakta. Man lyfter fram den svenska försvarsmaktens freds och säkerhetsarbete i Afghanistan som ett regelrätt anfallskrig på USA´s initiativ. Visst måste svenskarna och opinonen få veta vad som händer där svensk trupp finns och arbetar. Men de vinklingar som gjordes av kalla fakta och då främst förra veckan är ett hån mot de svenksa soldater som dagligen riskerar sina liv. Sänder man militär trupp till ett oroligt område måste man räkna med att komplikationer kan uppstå. Det är ju själva syftet med att skicka militär och inte civil personal. Att man sedan inhämtar underrättelser via signalspaning är inte heller kosntigt. Militära operationer bygger på att skaffa så mycket information som möjligt för att minimera risker för den egna personalen samt att kunna lösa de uppgifter som förbandet ålagts.

Jag jag inte varför man alltid från gapvänsterns håll ska kritisera försvarsmakten. Allt som lyfts fram är inget konstigt. i förra veckans program hängde man upp sig vid en formulering i rapporteringen. "main target down" Operation syftade ju till att inhämta underrättelser kring denna person, personen i fråga - main target, kostigare än så är det inte.

Är det dags att börja blogga eller?

Oj oj joj det var ett  tag sen man skrev nåt på den här sidan. Det kanske är dags att skriva nåt. Det har inte direkt funnits nån inspiration till att skriva en blogg. Vem läser okända bloggar egentligen? Varför bloggar man... är det bara för att få ur sig nåt man vill att andra ska veta, ha nytta av eller är det bara för att alla andra bloggar. Ja jag vet fan inte. Kollade runt bland en rad bloggar och kan snabbt göra en generalisering. Tjejer bloggar om mode och killar om sport.... hehe nja det det kanske var en riktigt grov generalisering. Men modebloggar råder det dock inte brist på. Vad den här bloggen i fortsättningen ska handla om är ännu oklart, men säkert är i alla fall att mode kommer det inte vara.

RSS 2.0