[SpooledTV]

Nu ska jag snart åka och fiska. Jag hoppas på lite stridbar regnbåge, tror att fisken kan vara på gång nu så här på eftermiddagen. Har ni inte tid att åka och fiska så kan jag i alla fall förmedla lite fiskeunderhållning i HD-kvalitet. Så behöver ni en paus i damsugningen eller vad det nu kan vara så kan jag rekomendera den här video. En liten varning bara; Den framkallar ett visst sug efter fiske.

SPOOLEDTV - Episode 01 Summer Fun from BCXHD Productions Ltd. on Vimeo.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Vanlig RB har jag i ärlighetens namn fått lite för mycket av i mina dagar... Det här däremot. Var bokar jag resan dit??!! Vilket ställe! Vild Steelhead, det är annat än put&take bågar. T o m namnet put&take avslöjar ju hur enkelt och trist det är i längden! Vilken action och inte minst skoj med en "brunettbella" med i inslaget ;)

2009-05-07 @ 10:24:04
URL: http://promisedland.blogg.se/
Postat av: Honken

Hehe ja varken RB eller brunettbella ska underskattas :) Jo visst kan det vara tråkigt med Put&Take-vatten ibland. Men när man har tillgång egna tjärnar i en klubb som sköts ordentligt kan det vara riktigt kul med regnbågsfiske. Fisken har kanske fått lite väl mycket skit, som att den går att fånga på vad som helst. Ibland kan de vara nog så svåra att få tag i.

2009-05-07 @ 12:04:45
Postat av: Henke

Inte illa, man blir galet sugen på Kanada.



P&T fiske fyller säkert sin funktion för många, en själv inräknad då och då. Men det där ser inte fel ut alls.



Tack för en schysst blogg.



Ha det gött/ Henke

2009-05-11 @ 14:08:54
URL: http://metrobloggen.se/sofly

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0