Skön helg

Helgen som var visade sig bli riktigt trevlig. I fredags kom bror upp till Falun på besök. Efter lite fiskeshoping vart det ett par öl på Kopparhatten med några kompisar. Kvällen avslutades med inköp till en mastodontfrukost. Lite sega på lördag förmiddag (efter en grym frukost) var det dags för fiske. Det visade sig att Sätterbotjärn var stängd så vi fick leta oss vidare. Vi provade i örattjärnarna men utan nåt resultat.

Lördagkvällen spenderades på Harrys där Dregen vände plattor... det var alltså lite kvalitet på musiken för en gångs skull. Kvällen förgyldes även av hjälten från Hjularbo - Discokjelle. Många knäryck blev det under kvällen.

Söndagen ägnades till stor del av brombyte på brors bil. Lite bakis var detta lite lagom kul och som alltid går aldrig att mecka bil problemfritt. Hur som helst lyckades vi få dit skiten och problemet var löst. Resten av södagen blev det mest snurrande i bilen och någon plan.

Imorrn är det äntligen dags för premiärfiske i strömmande vatten efter öring. Det kommer bli fiske i Lamborn och Tängerströmmen. Bara hoppas på fiskelycka och att man inte ramlar i... har ju hänt förr men nu är det jävligt kallt i vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0