Statusuppdatering

Här har det inte hänt mycket på ett bra tag. Det har väl inte heller funnits så mycket att skriva om. Jag har i alla fall hunnit med att dra lite regnbåge i en av klubbtjärnarna. Förra helgen var det isfritt och fisken ordentligt på hugget. När jag väl hittade rätt fluga var det hugg i vart annat kast. Kändes riktigt bra att få skaka av likstelheten från den långa vintern.

Premiärfisket på första maj vart inställt för min del. I över en vecka nu har jag knappt kunnat röra mig. Ryggen pajade fullständigt efter ett träningspass. Efter ett besök hos naprapaten börjar det styra upp sig någorlunda. Nej istället steg blodtrycket ordentligt framåt kvällen. Några helt galna ungar i huset vart uttråkade och tände eld i tvättstugan. Jag är så trött på alla retards som bor i området. det har vart lite mycket på senaste tiden nu. Nu var det som tur var ingen större fara, men det kunde gått riktigt illa om inte någon stoppat det i tid.

Nu hoppas jag att ryggen blir bra så jag kan träna och fiska som vanligt igen. Är sugen på att få skriva ett riktigt fiskeinlägg snart.

Håll ut, snart kommer fiskerapporteringen igång på allvar!

Kom även över Photoshop CS5 vilket jag provade lite idag. Eftersom jag behövde en bild till bloggen passade jag på att testa HDR-verktyget i nya PS. Funkar riktigt bra måste jag säga. Bilden tog jag igår när det var som mest pådrag i huset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0