Sushi i all ära

Ja sushi och annan finmat i all ära, men inget går upp mot lite riktig husman. Söndagar är perfekta att laga sån mat på. Man har tid att låta grytan stå och puttra i flera timmar. Det är inte direkt att man känner sig så sugen på det när man kommer hem från jobbet. Idag är det kalops som står på menyn. Jag gillar att göra den skånska varianten med moröter i. Nästa helg kanske älgsteken som ligger i frysen lagas till.




Kommentarer
Postat av: Danno

Det där såg verkligen gott ut! Smaklig måltid!

2010-02-21 @ 20:08:50
Postat av: Bror

Ja njut av älgsteken men tänk på mig och vilket slit det var att få ut älgen ur skogen ;)

2010-02-24 @ 13:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0